Back in bed.

Min gamla alltså... Länge sen jag skrev nu! Kanske beror på allt som hänt senaste tiden. Hur som hellst har jag blivit singel =/ Känns tungt men ja vet att de var rätt. Sen vad som händer i framtiden vet man ju aldrig. O undrar ni varför så fråga, så kanske jag svarar. Så nu bor jag i en egen lgh i burträsk i alla fall tills jag jobbat klart här. Sen bär det nog av med flyttlasset till umeå, men man vet aldrig :P

Jag vill passa på att säga grattis till min underbara lillasyster som tog sig in på lärlingsfrisör! Äntligen får du göra de du vill!

Nästa fredag bär de av ner mot dalarna. Ska bli riktigt skönt me lite semester. Åsså blir de ju storkalas!

Annars bara jobbar o jobbar jag. Det är iofs skönt att man slipper tänka på annat.. o va ensam i den här kalla lägenheten...

Nä nu ha ja slut på fantasi! Synd att ryssarna åkte ur igår! Hejsvejs.
Bild från medlemsfesten!

Mörka moln.

Idag är det fredag den trettonde. Jag ska precis dra iväg till stallet, men det är verkligen oroväckande moln på himlen...kommer garanterat börja regna vilken sekund som hellst... Hoppas hoppas jag hinner rida innan. Sen blir de hem o packa och dra iväg till stooorstan. Umeå, Björklövens stad. =) Hoho Gd har medlemsfest imorrn. KOmmer bli kung bara KUNG ZLATAN är me ;)

Kick-off, tatuering o KUNGZLATAN

I onsdags var de kick off på ladan. Jävligt konstigt att va där då de va sommarväder ute men kul hade vi! Drog vidare på Olles o drack o dansade. =) Mådde dock inte så jättebra dagen efter men de är sånt man får ta. I fredags kom pappa upp från dalarna, och jag pappa o ronja åkte mot robertsfors. Vi stannade till i rickleå, och det är helt klart den vackraste platsen på jorden! Där vill jag bo o dö! Sen åkte vi vidare till robban o farmor o farfar! Riktigt länge sen man va där! Vi tog med oss maten ner till farbror Håkan o Bittan o käka middag där. Åsså blev de självklart groggdrickning. Jag skulle jobba dagen efter så jag hade tänkt ta de lugnt, och såå många groggar vart de faktiskt inte. Dock så var dom ganska så stadiga. Vi drog vidare på fest och spelade kubb o roade oss. Natten spenderades i en kall husvagn så jag sov inte mkt! Sen direkt på morron drog vi till burträsk och jag i väg på jobbet för att jobba ett dygn.....trööööött! Men jag överlevde på nåt sätt, tur jag har så bra jobb!

Efter jag vilat en stund efter jobbet så tog jag moppen till stallet för att provrida Lojden! supergo häst! Så nu har jag äntligen en häst att pyssla om lite då och då. Synd bara att det spöregnade hela dagen igår då de va tänkt att jag skulle rida, jaja fick pyssla lite iaf =) Igår gjorde jag också min tatuering! Ajajaj va ont de gjorde, men de var de värt, nu har jag min häst där iaf! Nån som har nåt förslag på va den ska heta?

Skynda skynda hem sen o se fotbollen, och han är ju verkligen KUNG den där ZLATAN! helt klart OUTSTANDING!
Fredrik Öberg och Jag.

Rickleå, Ronja o Farfar =)

Nya tatueringen =) (är ju splitterny så den kommer inte se ut riktigt sådär när den har läkt.)

Yrboll.

Jag hade tänkt vänta med att rapportera om yran tills de kom upp nå bilder men mina kära vänner har inte fått tummen ur än, så jag får väl skriva innan jag glömmer bort. I alla fall så vann vi den viktigaste matchen, mot Marilyn Monroes. Däremot så blev jag lite förvånad att de var så brfa stämning. Förra året så var det verkligen hatstämning lagen emellan men i år kom vi riktigt bgra överens och hade därmed riktigt kul! Kanske var de för att vi utklassade dom, annars hade då iaf inte jag vart lika glad, tävlingsmänniska som man är. Som ni kanske kan lista ut så gick inte resten av matcherna fullt lika bra. Första matchen va vi för nervösa o dom andra två mötte vi riktigt bra motstånd. Men men man kan ju inte få allt är i världen, vi fick den bästa stämningen o skönaste gänget så jag är nöjd! =) Tack allihopa för en riktigt trevlig dag/kväll/natt! =)

En till grej jag inte berättat om än är att jag har två heltidsjobb i sommar! De lär ju går bra! Haha såhär är de.,... Jag har ju mitt jobb på gruppboendet. Sen så för ett par dar sen fick jag hem en anställningsbekräftelse från äldreboendet(där jag absolut inte vill va) att jag skulle jobba där hela sommarn å. Även fast jag inte sagt något om de eller blivit tillfrågad om jag ska va där. Så jag ringde den chefen och, ni som jobbar inom vården kommer inte bli förvånade, hon hade ingen koll.

På tisdag ska jag äntligen tatuera mig! Nu får jag min kära häst =) Drömde förresten inatt om en råcool tatuering jag vill göra, måste bara få nån som kan rita den exakt som i drömmen, kan bli lite svårt :P

Nu ska jag snart åka in till ume igen. Lövens kick-off. Fast jag tycker ju egentligen inte att de finns något att kicka igång eftersom tobbe är borta men. Ladan it is!
Sen blir ja i ume till på fredag så äre nån som vill ta en fika el nå så slå en pling!

RSS 2.0